سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد صدای آمریکا متوقف شد حمله توپخانه‌ای و پهپادی قسد به مواضع ارتش جولانی تحریم جدید آمریکا علیه ایران ریزش داربست در کلیسای اتیوپی؛ ۳۶ کشته و ۲۰۰ زخمی تاکنون اوربان: یک اشتباه کوچک می‌تواند به وقوع جنگ جهانی سوم بیانجامد استقبال بغداد از طرح ترامپ درباره غزه

هشدار واشنگتن به تیم ترامپ درباره تحریم آنروا

وزارت خارجه آمریکا به نزدیکان «دونالد ترامپ» هشدار دادند که با آغاز محدودیت‌های سنگین رژیم صهیونیستی علیه آنروا، یک فاجعه انسانی روی خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات وزارت خارجه آمریکا به تیم انتقالی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب این کشور هشدار داده‌اند که با اجرای یک قانون جدید از سوی رژیم صهیونیستی که همکاری با آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را ممنوع می‌کند، یک فاجعه انسانی روی خواهد داد.

صهیونیست‌ها در حالی به دنبال تحریم آنروا هستند که این سازمان نهاد اصلی تحویل کمک‌های بشردوستانه در غزه بوده و به اذعان مقامات آمریکایی، هیچ جایگزین موثری برای آن وجود ندارد.

چند روز پس از تحلیف دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا، قانون مذکور در اراضی اشغالی وارد مرحله اجرایی خواهد شد و مقامات دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی این کشور به تیم ترامپ در این باره هشدار داده‌اند تا برای یک بحران قریب‌الوقوع آماده باشد.

به گزارش خبرگزاری «آکسیوس»، سازمان ملل و دیگر نهاد‌های حقوق بشری هشدار داده‌اند که غزه تقریباً غیرقابل‌سکونت است و نزدیک به دو میلیون فلسطینی در این باریکه آواره شده‌اند. ده‌ها هزار خانه در غزه تخریب شده و این آوارگان برای ادامه حیات به کمک‌های بشردوستانه از جمله غذا، آب و خدمات پزشکی نیاز دارند.

در اواخر اکتبر سال میلادی گذشته، پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) ۲ لایحه را تصویب کرد که توانایی آنروا برای ادامه ارائه خدمات در باریکه غزه، کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد.

مقامات سازمان ملل متحد نگران هستند که با اجرایی‌شدن قوانین تصویب‌شده توسط کنست، نیرو‌های آنروا نتوانند در اراضی اشغالی رفت‌وآمد داشته و به فلسطینیانی که به کمک‌های بشردوستانه وابسته هستند، خدمت‌رسانی کنند.

رژیم صهیونیستی از دیرباز به دنبال سرکوب آنروا بوده و از زمان آغاز جنگ غزه نیز مدعی شده است که برخی از اعضای این نهاد غیرنظامی حقوق بشری، در «عملیات طوفان الاقصی» حضور داشته‌اند. گرچه در پی انتشار نتایج تحقیقات سازمان ملل، آنروا ۹ نفر از کارکنان خود را اخراج کرد، اما این سازمان به‌طورکلی ارتباط گسترده اعضای خود با حماس را تکذیب کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده